16. december 2017
Holbæk fra danmarksserien slog Horsens fra Superligaen ud af pokalturneringen med 1-0 på mål af Mikkel Adamsen.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk fra danmarksserien slog Horsens fra Superligaen ud af pokalturneringen med 1-0 på mål af Mikkel Adamsen.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pokaloverraskelse: Holbæk banker Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pokaloverraskelse: Holbæk banker Horsens
Lokalsport - 20. september 2017 kl. 21:39
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk fra danmarksserien i fodbold slog onsdag aften AC Horsens fra Superligaen ud af pokalturneringen med 1-0 hjemme på SuRi Park i Holbæk.

arrow Læs også: Horsens-træner: Fortjent sejr til Holbæk

Dermed er Holbæk videre til ottendedelsfinalerne, som er sidste runde i efteråret.

Horsens stillede ganske vist med en række reservespillere og ungdomsspillere, men kampen igennem var Holbæk farligst. I første halvleg havde Torbjørn Billeskov en stor chance i det syvende minut, og kort før pausen ramte han stolpen.

Horsens satte store, stærke Bubacarr Sanneh ind fra anden halvlegs start, og han havde allerede efter godt et minut sendt bolden i nettet efter et frispark. Heldigvis for Holbæk blev han dømt offside.

Knapt et kvarter inde i anden halvleg viste Holbæk høj klasse med et angreb ført frem i højre side af evigt farlige Mikkel Jensen. Derefter skiftede de side, og Birol Serinkanli tog et par gode træk og afleverede til Malte Sjørslev, som sendte en bold i feltet til Torbjørn Billeskov, men hans hovedstød blev reddet til hjørne.

Det blev i første omgang afværget, men bolden blev igen sendt i feltet, og her kom Mikkel Adamsen forrest og fik prikket bolden ind til 1-0.

Horsens skiftede et par af de normale startere ind, og de fik sat sig på spillet. Men Holbæk kæmpede heroisk og kom selv til flere store chancer på omstillinger.

Horsens var mest farlige på indkast og dødbolde, men først i overtiden blev det rigtigt farligt, da Bubacarr Sanneh ramte overliggeren.

I de over seks minutters tillægstid nåede Holbæk til gengæld flere friløbere, der ret beset skulle have været omsat i mål. Men 1-0 var nok til at sikre, at Holbæk er blandt de sidste 16 hold i pokalturneringen.

arrow Holbæk skal gentage kunststykket fra 2008
20. september 2017 kl. 16:21 Opdateret: kl. 16:21

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk