11. december 2017
Måltyven Jonas Næsborg sørgede med to mål i slutningen af kampen for, at Jyderup fik en komfortabel sejr på 4-0 over bundproppen Lejre.
Måltyven Jonas Næsborg sørgede med to mål i slutningen af kampen for, at Jyderup fik en komfortabel sejr på 4-0 over bundproppen Lejre.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pligtstorsejr uden at prange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pligtstorsejr uden at prange
Lokalsport - 10. oktober 2017 kl. 22:04
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var nærmest som om, Jyderup havde det for let, da de tirsdag aften spillede den udsatte kamp mod bundproppen Lejre i serie 1 i fodbold.

Efter nærmest at have badet sig igennem til store chancer i kampens indledning, holdt Jyderup op med at spille fodbold. De var staig i kontrol i kampen, men de fik ikke scoret. Og da et straffespark i halvlegens sidste minut skulle tages om, blev også det brændt.

Dermed stod der 0-0 ved pausen, men selv på en dårlig dag fik Jyderup åbnet målposen. Men meget symptomatisk på en dødbold.

Yassin Ismail gjorde det til 0-1 efter et hjørnespark kort ind i halvlegen, og midt i halvlegen gjorde Mikkel Kvist det til 0-2. Igen efter et hjørnespark.

Og så kunne Jyderups måltyv Jonas Næsborg eller lukke kampen med to mål i de sidste 10 minutter. Det første efter en flot solotur af Elias Ismail, der spillede topscoreren helt fri, og det andet på straffespark begået mod Moussa Al Moussa.

Med sejren er Jyderup på fjerdepladsen i serie 1.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk