15. december 2018
Victor Høj Koldin var medvirkende til, at Holbæk vandt i sidste runde og sikrede sig oprykningskampe.
Victor Høj Koldin var medvirkende til, at Holbæk vandt i sidste runde og sikrede sig oprykningskampe.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Play off-weekend venter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Play off-weekend venter
Lokalsport - 10. april 2018 kl. 13:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I håndboldens sidste ordinære spillerunde faldt det endegyldigt på plads, at både Holbæks og Jernløses mænd skal spille oprykningskampe.

Det havde Jernløses kvinder allerede sikret sig, så de tre hold får forlænget sæsonen med to uger - for Jernløses vedkommende måske fire.

Jernløses mænds oprykningskampe blev sikret, uden de selv spillede. Men da HØJs førstehold fredag tabte til Lemvig, kan de ikke længere undgå nedrykningsspil fra 1. division, og dermed mister andetholdet retten til at rykke op fra 3. division.

Holbæk sikrede selv sin plads i oprykningsspillet med en sejr på 29-25 ude over NFØ.

I det hele taget var det en god sidste runde set med nordvestsjællandske briller. I mændenes 3. division vandt Lammefjorden 36-27 ude over Kerteminde, og i kvindernes 3. division sluttede Holbæk af med en sejr 29-21 ude over Dalby. I kvalifikationsrækken vandt Løve Høngs mænd hjemme over Bjæverskov/Jersie med 23-18, mens det i kvindernes kvalifikationsrække kun blev til point for Jernløse efter 23-23 mod KSI, da Lammefjorden tabte 21-19 til CBS. Løve-Høngs kvinder i 3. division tabte 13-29 til TPI Odense.