15. november 2018
Pernille Blume slutter sig i Holbæk Svømmeklub til landsholdskollegerne Sarah Bro, Rikke Møller Pedersen og Mathias Rysgaard.
Pernille Blume slutter sig i Holbæk Svømmeklub til landsholdskollegerne Sarah Bro, Rikke Møller Pedersen og Mathias Rysgaard.
Foto: STEFAN WERMUTH/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pernille Blume skifter til Holbæk Svømmeklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pernille Blume skifter til Holbæk Svømmeklub
Lokalsport - 01. februar 2018 kl. 17:11
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Svømmeklub har i de sidste par år hentet adskillige landsholdssvømmere til klubben, og nu slutter endnu et kendt ansigt sig til rækken af prominente navne. For svømmeklubben har fra den 1. februar skrevet kontrakt med svømmestjernen Pernille Blume, der i 2016 i Rio de Janeiro for alvor trådte frem i rampelyset, da hun sørgede for det første danske svømmeguld ved OL i 68 år.

arrow Læs også: Holbæk og Blume får dispensation

I Holbæk bliver hun klubkammerat med landsholdssvømmerne Mathias Rysgaard fra Kalundborg, Sarah Bro og Rikke Møller Pedersen - som hun vandt bronzemedalje med i 4 x 100 meter medley ved OL i Rio. Hun skifter fra Gladsaxe Svøm og skal som et led af aftalen arbejde hos Holbæk-virksomheden Sportlas, der driver app'en Swimapp, og repræsentere klubbens satsning i Sports- og SundhedsAkademiet.

- Jeg har i et stykke tid ledt efter en mulighed for at kombinere mit ønske om at udbrede svømmesporten med mit daglige virke som elitesvømmer. Det får jeg mulighed for gennem aftalen med SwimApp. Samtidig har det været et stort ønske for mig at blive tilknyttet Holbæk Svømmeklub ,fordi de tænker deres NTC-svømmere ind i klubben på en måde, der har fået stor ros fra de øvrige NTC-svømmere Holbæk allerede har tilknyttet, siger Pernille Blume.

Læs mere om Pernille Blumes klubskifte i fredagens trykte udgave af Nordvestnyt.