18. januar 2019
Jernløse i blå trøjer kom tilbage fra 0-5, men endte alligevel med at tabe med to mål hjemme til Rødovre. Dermed har de sat deres forspring i toppen af 3. division over styr.
gallery icon

Se billedserie

Jernløse i blå trøjer kom tilbage fra 0-5, men endte alligevel med at tabe med to mål hjemme til Rødovre. Dermed har de sat deres forspring i toppen af 3. division over styr.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oprykningskamp helt åben efter Jernløse-nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprykningskamp helt åben efter Jernløse-nederlag
Lokalsport - 17. januar 2018 kl. 22:44
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jernløse tog onsdag hul på weekendprogrammet i mændenes 3. division i håndbold med en på papiret overkommelig kamp hjemme mod Rødovre.

Men Jernløse tabte kampen 21-23, og dermed er oprykningskampen pivåben.

Jernløse er stadig numer et, men der er kun to point ned til HØJ og Ydun, der begge har spillet en kamp færre, og tre point ned til Ajax, der har spillet to kampe færre. Ajax møder tosdag Lammefjorden i Vallekilde-Hørve Fritidscenter.

Mod Rødovre var Jernløse slet ikke klar fra start, og der stod 0-5 efter seks minutter og 2-6, da kampen måtte afbrydes et par minutter efter ni spillede minutter. Jens Spørring blev ramt direkte på næsen af en Rødovre-pande, og det gav ham en flænge i næsen og en del blod på gulvet, der skulle tørres op. Da kampen kom i gang igen var Thomas Holm ved egenhændigt at udligne for Jernløse. Han nåede to mål og en assist, før han måtte til behandling fordi han var vredet om.

To spillere ned kæmpede Jernløse dog videre og nåede på minus en et par gange inden pause, hvr stillingen var 10-12.

Efter godt tre minutter af anden halvleg udlignede Jernløse første gang på et undertalsmål af Jacob Storm, og Morten Bolvig Hansen sørgede med et kontramål i overtal for den første føring to minutter senere.

Derfra byttede holdene mål - og det var ikke mange, for Jakob Krupsdahl stod som sædvanligt fænomenalt i Jernløses mål, og i den anden ende brændte Jernløse for meget. Så ingen af holdene førte med mere end et mål før slutfasen. Det stod 21-21 med godt tre minutter tilbage, men Ask Kristoffersen bragte gæsterne på 21-22 på straffekast, og med godt et minut tilbage blev det også 21-23. I sidste minut sendte Jacob Storm bolden i mål, men der blev dømt angrebsfejl, og så kunne Rødovre lade tiden løbe ud.