22. juli 2019
Bomber Brian Jørgensen fyrer af i kampen mod Løve-Høng. Han og HF Kalundborg kan sikre andenpladsen i kvalifikationsrækken i aften. Foto Thomas Olsen
Bomber Brian Jørgensen fyrer af i kampen mod Løve-Høng. Han og HF Kalundborg kan sikre andenpladsen i kvalifikationsrækken i aften. Foto Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oprykkere kan sikre oprykningskampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprykkere kan sikre oprykningskampe
Lokalsport - 07. marts 2019 kl. 13:08
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er tre kampe tilbage af turneringen, men allerede i aften kan HF Kalundborg, der spiller første sæson i kvalifikationsrækken, sikre sig den andenplads, der giver ret til ekstra kampe om en plads i 3. division.

arrow Læs også: Kalundborg missede matchbold

Det bliver en realitet, hvis hjemmeholdet i Rørbyhallen kan slå gæsterne fra Roskilde, der så ligesom nærmeste forfølger fra Slagelse definitivt vil være hægtet af kampen om den eftertragtede plads.

Godt skuldret af det et år gamle holdfællesskab mellem de rutinerede kræfter fra Rørby/Værslev, der sikrede sidste års oprykning, og Raklevs flok af unge talenter.

De fandt ret hurtigt fodslaw i kvalifikationsrækken og har sæsonen igennem ligget med i toppen, hvor Nykøbing Falster har sikret sig den direkte oprykningplads.

Og torsdag aften kan oprykkerne så sikre sig adgang til at spille om en ny oprykning.

Skulle det glippe, har HF Kalundborg stadig kampene mod midterholdet NFØ Håndbold og bundholdet Suså at gøre godt med, men det vil nok kræve et par sejre.

- Så spørger du mig, snupper vi gerne de to point mod Roskilde, lyder det muntert fra HF Kalundborg-træner Hans Wartenberg, der efter sæsonen afløses af Thomas Emanuel fra Lammefjorden.

Det er turneringens sidste hjemmekamp i Rørbyhallen, og Hans Wartenberg ønsker sig, at der kommer ligeså mange eller flere tilskuere end for et år års tid siden, hvor oprykningen samme sted blev sikret med en smal sejr over Dianalund/Tersløses andethold.

- Så kom meget gerne og støt os. Livehåndbold med svedige, hårdtskydende mænd, som er sindsygt dårlige tabere,er altså bedre end tv. Tag bare nogen med og sig, at du giver. Du behøver jo ikke fortælle, at det er gratis at komme ind, lyder det lokkende fra HF Kalundborgs cheftræner.

Kampen i Rørbyhallen starter i aften klokken 19.30.