26. september 2020
Erdogan Aslan står for sidste gang i spidsen for TFC Odsherred lørdag. Klubben har fået lov af DBU til at trække danmarksserieholdet, og det giver livliner til en række hold i rækkerne under.
Erdogan Aslan står for sidste gang i spidsen for TFC Odsherred lørdag. Klubben har fået lov af DBU til at trække danmarksserieholdet, og det giver livliner til en række hold i rækkerne under.
Foto: Svend Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherreds trækning giver livliner til andre hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherreds trækning giver livliner til andre hold
Lokalsport Nordvestnyt - 15. juni 2019 kl. 13:14
Af Christian Dahl

DBU's bestyrelse har godkendt, at TFC odsherred trækker sit danmarksseriehold efter denne sæson, som slutter lørdag eftermiddag.

Det giver pludselig ekstra livliner til en række hold.

Det betyder nemlig, at antallet af nedrykkere fra de to østkredse i danmarksserien reduceres med et hold.

Hvis Skovshoved overlever i 2. division, vil der kun komme en nedrykker i alt fra de to østkredse i danmarksserien. Det vil i givet fald blive afgjort af en kamp på neutral bane i Glostrup mellem Taastrup og Kastrup. Hvis Taastrup vinder den kamp, er der slet ingen nedrykkere fra danmarksserien til sjællandsserien. Hvis Skovshoved rykker ned i danmarksserien, vil både Kastrup og Taastrup rykke ud, og dermed vil der komme en (Taastrup) nedrykker til sjællandsserien.

I sjællandsserien betyder det i første omgang, at Snekkersten i pulje 1 redder livet, mens Haslev i pulje 2 står med gode muligheder for også at redde livet i rækken.

I serie 1 er der pludselig alligevel mulighed for, at den bedste treer rykker op. Det kan blive Næstved, Fårevejle, LSF eller VB 1968.

Det kræver dog også, at RB 1906 ender med at vinde oprykningsspillet til danmarksserien. Det bliver afgjort mandag, når de ude møder Tårnby.

I bunden af serie 1 betyder det, at ingen af de to ottendepladser kommer til at give nedrykning. Det betyder blandt andet, at Holbæk United med en sejr over lørdag kan sikre sig 100 procent.

I bedste fald overlever begge niere også.

Har debatten om sexisme taget overhånd?