22. januar 2019
TFC Odsherreds Jakob Skovgaard havde et fremragende forsøg et kvarter før tid, men det blev refleks-afværget af gæsternes keeper.
TFC Odsherreds Jakob Skovgaard havde et fremragende forsøg et kvarter før tid, men det blev refleks-afværget af gæsternes keeper.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred tabte til tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred tabte til tophold
Lokalsport - 15. april 2018 kl. 18:36
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis projektet var at spille lige op med de bedste hold - som det blev antydet før kampen - så lykkedes det ganske godt, da TFC Odsherred i fodboldens danmarksserie mødte topholdet GVI søndag eftermiddag i Vig.

Men selv om hjemmeholdet spillede en god kamp - især før pausen - var det ikke nok til at få skovlen under topholdet, der vandt højtempo-kampen med 2-1 på to mål af angriberen Nick Christensen.

På den knoldede og uplejede bane i Vig fik TFC Odsherred en skidt start, da et langt indkast til feltet ikke blev clearet, men havnede hos den farlige Nick Christensen, som nemt passerede keeper Lasse Sømmergaard efter bare otte minutter.

Men hjemmeholdet lod sig ikke ryste og diskede op med meget skarpt og vedvarende omstillingsspil med en godt fightende midtbane anført af en veloplagt Jakob Skovgaard som igangsætter.

Og efter et hjørnespark endte bolden for fødderne af forsvarspilleren Alexander Dige, der med sin sublime sparketeknik hamrede bolden i mål fra lang afstand til udligning efter et lille kvarter.

I en fin første halvleg, hvor begge hold havde fart og beslutsomhed, viste også gæsterne farlighed i front.

Men TFC Odsherred havde godt snor i topholdet indtil midt i anden halvleg, hvor GVI's lidt øgede pres, gav et hjørnespark, som Nick Christensen - efter en indøvet detalje - scorede til 1-2 på.

Herefter fulgte en lidt mere rodet omgang fodbold på den svære bane, men et kvarter før tid satte indskiftede Yousef Ghani sin holdkammerat Emre Selvi i scene på højrekanten, og angriberens indlæg havnede i fødderne på fremstormende Jakob Skovgaard, der helflugtede tæt på mål, men måtte se keeper Mikkel Gram-Jensen refleksklare den store mulighed.

Så afgjort kampens detalje, men altså uden, at TFC Odshjerred fik gevinst for det fremragende angreb.

Selv om hjemmeholdet forsøgte sig med en række farlige indlæg i slutningen af kampen, kunne gæsterne til sidst juble ekstraordinært efter den hårdt tilkæmpede sejr.