21. februar 2019
Besnik Mashuku scorede Odsherreds sidste mål i 3-2 sejren over LSF. Foto: Anders Vestergaard.
Besnik Mashuku scorede Odsherreds sidste mål i 3-2 sejren over LSF. Foto: Anders Vestergaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred stadig ubesejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred stadig ubesejret
Lokalsport - 19. august 2018 kl. 17:32
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TFC Odsherred har endnu sæsonens første nederlag til gode, efter at holdet søndag besejrede Ledøje Smørum Fodbold med 3-2 i danmarksseriens tredje opgave.

Opgøret på kunstgræsbanen i Asnæs var i store dele ganske jævnbyrdigt, og de to jævnbyrdige hold stod godt til hinanden. Værterne kom i front i midten af første halvleg, da Yousef Ghani headede et hjørnespark i mål. Få minutter senere udlignede Emil Scott Rasmussen - også på hovedstød efter hjørnespark. Fem minutter før pausefløjtet sikrede Mohammad Ali føringen for Odsherred - efter godt forarbejde på venstrekanten af Andreas Elkjær og Ghani.

Efter pausen scorede midtbanespilleren Besnik Mashuku til 3-1, mens LSF's Frederik Jørgensen reducerede fire minutter senere. Det gav et åbent og velspillet opgør i den sidste halve time, hvor LSF var tæt på udligningen med et stolpeskud syv minutter før slutfløjtet.

- Vi spillede okay i perioder, men det blev for fint og poleret. Vi spillede for langsomt, konstaterede LSF-træner Kim Kjærsgaard, mens trænerkollegaen Erdogan Aslan glædede sig over pointhøsten på syv point efter de tre første kampe.

- Det havde vi ikke turdet drømme om. Men fortjent at vi vandt, vi skabte langt flere muligheder, mente Odsherred-træneren.