23. august 2019
Yousef Ghani var oplægger til tre af TFC Odsherreds fire mål i træningskampen mod nordmændene. Foto: Per Christensen
Yousef Ghani var oplægger til tre af TFC Odsherreds fire mål i træningskampen mod nordmændene. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred slog norsk divisionshold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred slog norsk divisionshold
Lokalsport Nordvestnyt - 13. marts 2019 kl. 11:02
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En uges tid med sol, varme og fine træningsforhold i Antalya ved den sydlige tyrkiske middelhavskyst er ved at være forbi for TFC Odsherred-truppen, der tirsdag satte punktum med en træningskamp mod Frøyland fra den norske 4. division.

Og det blev til en vestsjællandsk sejr på 4-2 i høj sol og 22 graders varme, hvor især Yousef Ghani spillede en fin kamp og assisterede ved tre af TFC Odsherreds mål.

I modsætning til forrige træningskamp i træningslejren mod Gossau fra den schweiziske 3. division, havde nordmændene ifølge TFC Odsherred-træner Erdogan Aslan niveau svarende til et godt hold i danmarksserien.

Og det var da også nordmændene der kom foran i første halvleg på et flot langskudsmål. Også selv om det var Odsherred, der styrede spillet og brændte en del chancer før pausen.

Men i anden halvleg fik Odsherred fornuftigt udbytte af det vedvarende overtag, og med Yousef Ghani i oplæggerens rolle scorede først Emre Selvi til 1-1 og ikke længe efter færingen Teitur Justinussen til 2-1.

Emre Selvi var manden bag oplægget til Esias Ammitzbøll La Cours mål til 3-1, mens Yousef Ghani igen assisterede ved Can Bardaks scoring til 4-1, inden nordmændene fik reduceret.

TFC Odsherred, der vender tilbage til Danmark onsdag, finpudser formen med sidste træningskamp mod danmarksserie-kollegerne fra Holbæk lørdag klokken 14 på kunstgræsset i Tølløse.