17. januar 2019
Yusuf Bakir blev skiftet ind og scorede kampens sidste mål, da TFC Odsherred vandt 5-0 ude over Hundige i pokalturneringen.
Yusuf Bakir blev skiftet ind og scorede kampens sidste mål, da TFC Odsherred vandt 5-0 ude over Hundige i pokalturneringen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred sikkert videre mod Hundige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred sikkert videre mod Hundige
Lokalsport - 22. maj 2018 kl. 22:16
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TFC Odsherred fra danmarksserien var ikke meget mere end et minut om at bringe sig foran i pokalkampen ude mod Hundige fra serie 2 tirsdag aften, som endte med 5-0 til Odsherred.

Jakob Skovgaard blev målscorer på oplæg af Oscar Skjold Pedersen, men det var Yousef Ghani, der startede angrebet.

Han har en fortid i Hundige, hvor hans bror Aamer Abdul-Ghani stadig spiller, og kampen igennem måtte han høre på drillerier fra tilskuerne, fordi han ikke fik scoret. Til gengæld brændte han mere end en håndfuld store chancer - herunder et straffespark og to forsøg på træværket.

Allerede efter 10 minutter kunne Odsherred med ikke så meget ekstra skarphed have været foran med to-tre mål.

Hjemmeholdet havde omvendt ikke en chance i de første 24 minutter, men så fik Yusuf Onurlu to friløbere på tre minutter. Men Ugur Genc i Odsherreds mål klarede begge gange.

Men det var en kamp med Odsherred i kontrol, og de nåede foran med to mål inden pausen på en omstilling. Andreas Elkjær førte bolden frem centralt, han afleverede ud til venstre til Yousef Ghani, som lagde bolden videre ud til Oscar Skjold Pedersen i løb på ydersiden, og han sendte bolden i mål med den konsekvens, som Odshereds angreb ellers havde savnet.

I det 55. minut var Yousef Ghani spillet helt fri i feltet, men han ramte stolpen. I situationen lige efter blev der begået straffespark, og det scorede Jakob Skovgaard sikkert på-Og blot fire minutter efter scoringen fik Odsherred igen straffe efter et tydeligt benspænd mod Andreas Elkjær. Denne gang fik Yopusef Ghani lov at sparke, men han brændte. Det gav dog et par hjørnespark til Odsherred, og til sidst fik Ghani bolden på mållinjen et par meter fra mål. Det lykkedes ham at dreje bolden ind foran mål, så indskiftede Emre Selvi nærmest på målstregen kunne sende bolden i mål til 0-4.

Kort før tid lukkede indskiftede Yusuf Bakir kampen, da han scorede til 0-5 efter en omstilling, hvor Victor Garcia førte bolden frem, og Emre Selvi fik oplæggerens rolle.