21. juli 2019
Odsherred i røde trøjer spillede 1-1 mod Stenløse i den sidste indledende runde af DBU Pokalen. Holdet røg ud efter straffesparkskonkurrence.
gallery icon

Se billedserie

Odsherred i røde trøjer spillede 1-1 mod Stenløse i den sidste indledende runde af DBU Pokalen. Holdet røg ud efter straffesparkskonkurrence.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred røg ud efter straffespark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred røg ud efter straffespark
Lokalsport - 13. juni 2018 kl. 22:30
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TFC Odsherred misbrugte onsdag aften muligheden for at være blandt de 13 sjællandske hold, der er med i første runde af DBU Pokalen efter sommerferien.

Et reservespækket Odsherred-hold fra danmarksseriens pulje 2 spillede 1-1 mod Stenløse fra danmarksseriens pulje 1. Men gæsterne vandt den efterfølgende straffesparkskonkurrence 5-4.

I den ordinære kamp headede Alexander Dige Odsherred i front i det 21. minut efter et frispark fra Jakob Skovgaard i højre side.

Tre minutter senere havde gæsterne en tilsvarende mulighed. De valgte at sparke direkte. Ugur Genc i Odsherreds mål reddede i første omgang, men returen blev sparket i mål af Christian Helev.

I anden halvlegs overtid headede gæsternes Rasmus Suhr Petersen på overliggeren, men kampen sluttede 1-1 og gik dermed i straffesparkskonkurrence.

Alexander Dige bragte Odsherred foran, og Ugur Genc så ud til at blive helten, da han reddede gæsternes første forsøg. Men Lasse Bruncke fik lov at prøve en gang mere, da linjedommer Ulrik Gøtze markerede for, at målmanden var gået frem for tidligt. Og anden gang scorede Bruncke.

På næste spark reddede Stenløses målmand sparket fra Yousef Ghani, og så var det gæsterne, der havde fordelen.

Der blev scoret på resten af sparkene, så da Søren Duus Saigal scorede på Stenløses sidste, sikrede han dem samtidig sejren på 6-5.

Dermed er Holbæk det eneste hold fra Nordvestsjælland, der er med i første runde under DBU, hvor divisionsholdene træder ind i turneringen. Første runde spilles onsdag den 8. august.