23. januar 2019
Erdogan Aslan er emget utilfreds med Odsherreds indsats mod Allerød.
Erdogan Aslan er emget utilfreds med Odsherreds indsats mod Allerød.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred ramte bunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred ramte bunden
Lokalsport - 13. september 2018 kl. 11:49
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er aldeles småt med tilfredsheden hos træner Erdogan Aslan, efter TFC Odsherred i weekenden tabte for første gang i efteråret i danmarksserien.

3-1 vand Allerød hjemme, og det skyldes ifølge træneren primært Odsherred selv.

- Jeg tror ikke, at vi har givet lige så mange chancer væk i de første fem kampe, som vi gjorde mod Allerød. Vi fik ikke sat et pres ind som vi plejer og vi lykkedes ikke på nogen parametre. Jeg er dybt skuffet, for Allerød er ikke et godt hold, og de kunne have scoret seks mod os. Det kunne lige så godt være blevet 6-3, siger Aslan, der efter en dag med stor modgang ikke fandt videre glæde ved, at rækkens tophold B 1908 også tabte for første gang.

- Det har sådan set ikke trøstet mig. Jeg trøster mig mere med, at det ikke kan blive dårligere næste gang. Og det skal med at jeg selv begik fejl som træner, jeg ramte ikke taktikken og tog nogle forkerte beslutninger.

Næste gang, det ikke kan blive dårligere for TFC Odsherred er på søndag, hvor KFUM Roskilde kommer på besøg. KFUM trænes i denne sæson af Aslans tidligere holdkammerat i både Holbæk og Svebølle, den forhenværende Holbæk-træner Stefan Håkansson.