22. januar 2019
Fodbold. Danmarksserien. TFC Odsherred-Skjold Birkerød. 

Foto: Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Danmarksserien. TFC Odsherred-Skjold Birkerød. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred på tavlen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred på tavlen igen
Lokalsport - 06. maj 2018 kl. 18:06
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et par ørkenvandringer uden point fik TFC Odsherred søndag eftermiddag bremset stimen af de dårlige resultater i danmarksserien. På hjemmebanen i Vig spillede Odsherred 2-2 mod gæsterne fra Skjold Birkerød.

Det så ellers ikke lovende ud omkring sidebyttet for værterne. Gæsterne bragte sig foran fire minutter før pausefløjtet - og øgede igen fire minutter inde i anden halvleg. Men Odsherred kæmpede ufortrødent videre, og det gav bonus få minutter efter gæsternes andet mål, da Yusuf Bakir fik reduceret, på flot oplæg af Victor Garcia.

Godt et kvarter senere fik Odsherred udlignet, igen ved Bakir, og det gav en spændende afslutning på et knap så velspillet opgør.

- En middelmådig danmarksseriekamp med mange fejl. Vi havde et meget ungt hold, og når man fører 2-0 kan man godt være en blød ballon og vi blev trætte til sidst, sagde Birkerød-træner Hasse Kuhn.

- Jeg var skuffet over indsatsen, især i første halvleg. Og for første gang i sæsonen måtte jeg hæve stemmen i omklædningsrummet i pausen, det så jo ud som om det var en sommerkamp. Det positive er, at vi har lukket efter fire nederlag og efter tre kampe uden at have scoret, og så fik vi en angriber i gang med at score, sagde Odsherred-træner Erdogan Aslan.