9. december 2018
TFC Odsherred. Foto: Mie Neel
TFC Odsherred. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred mistede overblik i overtal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred mistede overblik i overtal
Opdateret 04. november 2017 kl. 19:26
Lokalsport - 04. november 2017 kl. 17:53
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lignede en stor fordel til TFC Odsherred, da danmarksserieholdet lørdag fik tilkendt et straffespark i hjemmekampen mod AB Tårnby. For det blev Sebastian Zaar Jørgensen så harm over, at han kastede bolden hårdt i jorden ved siden af dommeren - og midt i første halvleg fik marchordre med et direkte rødt kort.

Jakob Skovgaard udnyttede straffesparket til at udligne til 1-1 - efter at Tårnby havde bragt sig foran allerede efter tre minutter. Og da Kasper Karlsen, placeret i angrebet, scorede til 2-1 før pausen lignede det en overkommelig opgave.

Men i anden halvleg fik gæsterne med kun 10 spillere på banen vendt opgøret fuldstændigt. Odsherred-afleveringerne faldt pludselig ikke så hurtigt, og Tårnby fik udlignet uden at være farlige foran mål. 2-2 målet stod anfører Mark Mainz for, da han i tæt nærkamp med en modstander fik prikket bolden forbi Lasse Sømmergaard i målet.

Otte minutter før slutfløjtet slog Tårnby så til efter rod i Odsherred-forsvaret, da Jimmy Mayasi var alene med Sømmergaard og scorede sejrsmålet.

- Jeg tror måske spillerne tænkte, at den var afgjort, for vi spillede dem ud af banen i første halvleg og skulle have været foran med 5-1, sagde Odsherred-træner Erdogan Aslan.

Heller ikke Alexander Dige, der var tilbage i anfører-rollen efter udskiftning af Mainz, kunne forstå hvad der gik galt.

- Jeg ville ønske, at jeg havde svaret. Chokerende, at vi kan falde så meget, sukkede han.

Odsherred overvintrer midt i tabellen, på femtepladsen, tre point fra Vanløse på andenpladsen, og tre point foran B 1908, der er tredjesidst i tabellen.