18. februar 2019
TFC Odsherred-træner Erdogan Aslan. Foto: Anders Vestergaard
TFC Odsherred-træner Erdogan Aslan. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred holder fast i målsætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred holder fast i målsætning
Opdateret 21. august 2018 kl. 12:23
Lokalsport - 21. august 2018 kl. 11:35
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TFC Odsherred-træner Erdogan Aslan havde svært ved at skjule fornøjelsen over danmarksserieholdets 3-2 sejr over Ledøje Smørum Fodbold. Det var holdets tredje opgør uden nederlag og så var det svært at holde mundvigene nede.

- Det havde jeg ikke turdet drømme om, syv point. Og modstanderne taget i betragtning, så er de syv point mere værd, sagde træneren efter opgøret, hvor mål fra Yousef Ghani, Mohammad Ali og Besnik Mashuku sendte de tre point til Odsherred.

- Fortjent at vi vandt, vi skabte langt flere muligheder. Deres udligning til 1-1 var et slag, fordi vi spillede godt på det tidspunkt, heldigvis svarede vi hurtigt igen. Og vores mål til 3-1 var helt vildt, vi spillede den op nede fra og Besnik scorede utrolig flot. Så kan man kun være stolt over at træne sådan en gruppe spillere, lød det fra Aslan.

Målscoreren Ghani var også i højt humør og erklærede efter opgøret, at holdet kan gå ubesejret gennem sæsonen og skal gå efter en oprykning.

- Jeg har bemærket Ghanis udtalelser, men de står helt for hans egen regning. Klubben har en målsætning der hedder top fem, altså bedre end i sidste sæson. Og de syv point vi har er vigtige i forhold til en top fem-placering.

Aslan-comeback
Aslan gjorde i øvrigt comeback i weekenden. Den tidligere divisionsspiller i Holbæk var med i de sidste 65 minutter, da Tølløses serie 3-mandskab lørdag spillede 1-1 mod Bramsnæs.

- Det er kun fordi Claus (Gottlob, Tølløse-træner, red.) er en af mine bedste venner, og han har hjulpet meget med kunstgræsbanen i Tølløse. Så det er ligesom for at sige tak, og jeg tror at serie 3 passer meget godt til den luft jeg har nu, forklarer den Tølløse-spillende Odsherred-træner.