15. december 2017
Fodbold. Sjællandsserien. Tuse-TFC Odsherred. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Sjællandsserien. Tuse-TFC Odsherred. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred fik hævn i lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred fik hævn i lokalopgør
Lokalsport - 21. april 2017 kl. 20:43
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en ubesværet 2-0 sejr fik TFC Odsherred revancheret efterårets nederlag på 0-1 til Tuse, da de to nordvestsjællandske klubber mødtes fredag aften i sjællandsserien.

På baggrund af en første halvleg med stor dominans til gæsterne fra Odsherred hentede odsingene alle tre point, og lægger dermed afstand til forfølgerne, inden de skal i kamp i weekenden.

Der var bare spillet fem minutter, da Odsherreds Lukas Lunn Hinrichsen bragte gæsterne i front. Modvinden for Tuse fortsatte efter et kvarters spil, da Jakob Skovgaard øgede med et langskudsmål. Tuse kæmpede forgæves i resten af første halvleg for at få spillet til at hænge sammen, men det lykkedes først i anden halvleg, hvor Odsherred ikke havde nær så travlt med at komme frem på banen.

Men hjemmeholdet kom aldrig frem til farlige chancer, og Tuse-træner Jesper Olsen kunne ikke indvende noget mod Odsherreds sejr.

- Fuldt fortjent at de vinder. Vi havde overtaget i anden halvleg, men Odsherred var også tilfredse med bare at stå dernede, konstaterede han.

Odsherred-træner Kaan Metin glædede sig over, at sejren ikke kom i fare i de sidste 45 minutter.

- Vi er blevet bedre til at arbejde kampene hjem. Og når nu vi tabte den første kamp mod Tuse, så er det meget godt at tage denne her, lød det fra Metin.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk