14. juli 2020
TFC Odsherreds Emre Selvi havde et par store muligheder i kampen mod B1908. Foto: Anders Vestergaard
TFC Odsherreds Emre Selvi havde et par store muligheder i kampen mod B1908. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt nederlag til Odsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt nederlag til Odsherred
Lokalsport Nordvestnyt - 22. april 2018 kl. 19:52
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter to sejre i forårsstarten er det nu blevet til to nederlag i træk for TFC Odsherred i fodboldens danmarksserie, der søndag eftermiddag tabte hjemmekampen til B1908 med 0-2.

I den meget jævnbydige kamp lå det i forårsluften, at holdet, der scorede først også ville blive den endelige vinder af det tætte opgør på den svære bane i Vig.

Og det blev de hvidblusede gæster fra Amager, der ramte rigtigt første gang efter et kvarter i anden halvleg, hvor backen Benjamin R. Fey fik rigeligt med plads uden for feltet og udplacerede TFC-keeper Lasse Sømmergaard.

Det skete efter en første halvleg, hvor gæsterne i et overraskelsesangreb i første minut var meget tæt på - og hvor hjemmeholdets frontangriber Emre Selvi efter en halv time afsluttede svagt på en åben chance.

B1908's føringsmål kom efter et vedvarende pres fra anden halvlegs start, men efterhånden kom hjemmeholdet frem på banen og burde nok have udlignet, da Emre Selvi igen var fri, men også dennegang afsluttede lige på målmanden.

Det øgede hjemmepres kostede bagude, og efter målmand Lasse Sømmergaard med en dobbeltredning havde raget kastanjerne ud af ilden i første omgang, gik den ikke længere lidt senere, da forsvarsspilleren Besnik Mashuku kort før tid lavde et straffespark, som gæsternes anfører Martin Rude Kyster satte sikkert ind til slutresultatet 0-2.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?