16. december 2018
Karlslunde-Holbæk Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Karlslunde-Holbæk Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny udesejr til Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny udesejr til Holbæk
Opdateret 07. april 2018 kl. 19:54
Lokalsport - 07. april 2018 kl. 16:13
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det tog sin tid, og modstanderen skulle også lige gøres mør, men så kunne Holbæk i fodboldens danmarksserie også trække sig tilbage med den anden sejr i træk, da bundholdet Karlslunde på eget kunstgræs blev slået med 0-1 lørdag eftermiddag.

Som i forrige rundes udesejr mod FA 2000, var holbækkerne klart bedst efter pausen, hvor der var flow i opspillet, og hvor midtbanespilleren Mikkel Jensen kronede det solide overtag med sit sejrsmål et lille kvarter før tid, da han i feltet udnyttede Jonas Bengtssons fine pasning.

Første halvleg var ikke noget at råbe hurra for, set med Holbæk-øjne.

Så længe kræfterne var til det i medvinden, var Karlslunde gode til at lukke de fleste Holbæk-tiltag ned, og hjemmeholdet kunne meget nemt være kommet foran efter et kvarter, hvis ikke Holbæk-keeper Christian Mortensen på fremragende vis kom ned til en helt åben Karlslunde-chance.

Ikke længe efter var frontangriber Torbjørn Billeskov tæt på et føringsmål, men hans forsøg sneg sig uden om modsatte stolpe.

Anden halvleg bød på en masse Holbæk-spil på Karlslundes banehalvdel, og fine muligheder til Mikkel Jensen - og i et par omgange til Ferdinand Bangsgaard - var tæt på at give bonus.

Men Holbæk-forløsningen kom så relativt sent i kampen, da Mikkel Jensen - mens Karlslunde havde en spiller udenfor til behandling - fik scoret.

Kort før tid var Birol Serinkanli tæt på at øge, men hans frispark bragede på overliggeren.

Med sejren er Holbæks situation på tredjepladsen nogenlunde uforandret.