26. juni 2019
Thomas Emanuel overtager ansvaret for HF Kalundborg til næste sæson.
Thomas Emanuel overtager ansvaret for HF Kalundborg til næste sæson.
Foto: Mikael Rieck
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny træner til Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny træner til Kalundborg
Lokalsport - 15. januar 2019 kl. 09:01
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HF Kalundborg ligger i mændenes kvalifikationsrække i håndbold til at skulle spille oprykningskampe om at komme i 3. division.

arrow Læs også: Emanuel kunne ikke holde sig væk fra Kalundborg

Holdfællesskabet mellem Raklev og Rørby har kun eksisteret i denne sæson, hvor det under træner Hans Wartenbergs ledelse er blevet til en række gode resultater. Men han kommer ikke til at følge med holdet, hvis det rykker op.

I stedet har HF Kalundborg lavet en aftale med 43-årige Thomas Emanuel, der i mange år har været en del af Lammefjorden.

- Vi har fundet en træner som passer perfekt til det koncept, som HFK bygger på, nemlig på sigt at skabe et divisionshold baseret på de mange unge håndboldtalenter som vi har i Kalundborgområdet. Thomas har en moderne tilgang til håndboldspillet, er ikke bange for at satse og eksperimentere og så vil han rigtigt gerne arbejde med de unge spillere, siger Thomas Voss fra HF Kalundborgs styregruppe i en pressemeddelelse.

Og netop arbejdet med talenterne kommer i højsædet. I forvejen består HF Kalundborg af en gruppe meget rutinerede spillere fra Rørby og en flok meget unge talenter fra Raklev. Og næste sæson vender en stribe talenter hjem fra efterskole, og de skal integreres i HF Kalundborg. Derfor udvider klubberne samarbejdet til også at omfatte et U17-hold, som kommer til at træne sammen med seniortruppen under ledelse af Thomas Emanuel.

Som spiller nåede Thomas Emanuel at spille ligahåndbold i Helsinge og i Tyskland for Tus Weibern, inden han blev hentet til TMS Ringsted som erstatning for en skadet Brian Jørgensen. Samme Brian Jørgensen sidder med i HF Kalundborgs styregruppe og har været med til at ansætte Thomas Emanuel, ligesom Brian Jørgensen stadig spiller med på holdet.

Med undtagelse af andetholdshåndbold stoppede Thomas Emanuels spillerkarriere i 2012 i 2. division for Lammefjorden.