21. november 2017
En småskadet Jonas Thomsen var igen blandt Holbæks bedste. Men det skæmmede hans indsats, at han brændte et straffespark, som kunne have bragt Holbæk på sejrskurs i en flot spillet første halvleg.
En småskadet Jonas Thomsen var igen blandt Holbæks bedste. Men det skæmmede hans indsats, at han brændte et straffespark, som kunne have bragt Holbæk på sejrskurs i en flot spillet første halvleg.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nederlag trods gode Holbæk-takter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nederlag trods gode Holbæk-takter
Opdateret 13. april 2017 kl. 19:52
Lokalsport - 13. april 2017 kl. 18:36
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk tabte skærtorsdag udekampen mod VSK Aarhus med 0-1, og dermed er holdet fortsat uden sejr i Jylland siden juni 2006.

Men det var tæt på i kampen mod forårets bedste hold i nedrykningspillet fra 2. division.

I første halvleg foregik alt på Holbæks præmisser, og hjemmeholdet havde ikke en eneste kompetent afslutning.

Holbæk viste til gengæld flere gange tænder, og anfører Jonas Thomsen fik spillets største mulighed, da der 10 minutter før pausen blev dømt straffespark til Holbæk for hånd på bolden.

VSK Aahus' målmand fik dog akkurat ånden på bolden, som ramte stolpen og sprang retur til Jonas Thomsen, som sendte returen over det tomme mål.

Efter pausen kom hjemmeholdet bedre med i kampen og begyndte at komme til afslutninger. Helt farligt så det nu ikke ud til at blive, og det begyndte at lugte kraftigt af 0-0, inden det i det 71. minut blev 1-0 til hjemmeholdet ved Marcus Sloth Jørgensen, da et indlæg fra hjemmeholdets venstre angrebsside ikke blev sparket ordentligt væk og endte hos angriberen. Målmand Frederik Mehder havde fingrene på det knaldhårde skud, men kunne kun dirrigere det det sidste stykke op i målhjørnet.

Holbæks satsede offensivt til sidst, men det gav flere kontramuligheder til gæsterne end chancer til Holbæk, og kun store afbrændere og store redninger fra Frederik Mehder gjorde, at det ikke blev 2-0 i slutminutterne.

Holbæk er nu igen sidst i nedrykningsspilelt et point efter Vejgaard og Svendborg .

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk