19. juni 2019
Rasmus Espersen er lige rykket op i U19, men han stiller op i seniorernes DM i badminton som regerende U17-danmarksmester i herredouble.
Rasmus Espersen er lige rykket op i U19, men han stiller op i seniorernes DM i badminton som regerende U17-danmarksmester i herredouble.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mulighed for flere Holbæk-derbyer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mulighed for flere Holbæk-derbyer
Lokalsport - 06. februar 2019 kl. 13:21
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DM i badminton er i gang i Aarhus. Og hvis resultaterne torsdag eftermiddag mager sig, er der basis for flere Holbæk-opgør.

Rasmus Espersen, der er forsvarende DM-vinder i herredouble i U17 har været tvunget til at skifte makker til seniorernes DM. Her er han blevet makker med Jakob Lindqvist, der ligesom ham selv forlod Holbæk Badmintonklub i sommerpausen 2018.

Vinder de to i første runde, kan de meget vel stå over for den tidligere holbækker Peter Correll i anden runde, og i givet fald er der garanti for endnu et lokalopgør i torsdagens kvartfinale.

Den er holbækkeren Mads Pieler Kolding nemlig sikker på at komme i sammen med makkeren Niclas Nøhr.

Peter Correl stiller også op i herresingle, mens Amanda Madsen fra Mørkøv er slået ud af mixeddoble, hvor hun sammen med Silas Knudsen tabte 21-15, 21-16 til Emil Lauritzen og Iben Bergstein.