12. december 2019
Mikkel Jensen, til venstre, forlod Holbæk som ungdomsspiller og vender som 22-årig tilbage til klubbens danmarksseriehold. Foto: Jens Wollesen
Mikkel Jensen, til venstre, forlod Holbæk som ungdomsspiller og vender som 22-årig tilbage til klubbens danmarksseriehold. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mikkel Jensen vender hjem til Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikkel Jensen vender hjem til Holbæk
Opdateret 16. juli 2017 kl. 12:48
Lokalsport Nordvestnyt - 16. juli 2017 kl. 12:32
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

22-årige Mikkel Jensen rykkede i den forgangne sæson ned fra 1. division til 2. division med Næstved. Men offensivspilleren træder endnu et skridt ned og fortsætter efter sommerpausen i danmarksserien.

Den tidligere Holbæk-spiller vender nemlig tilbage til barndomsklubben i den kommende sæson. Det oplyser klubben på sin facebook-profil. Mikkel Jensen, der har deltaget i træningen i Holbæk siden mandag, er bosat i Holbæk og studerer i København. Han forlod Holbæk for at spille ungdomsfodbold i Brøndby og har også været forbi FC Nordsjælland og været udlejet til FC Roskilde.

- Nu er han tilbage i klubben, hvor det hele startede, og jeg er sikker på, at kommer til at bidrage positivt til vores ambitiøse projekt, samtidig med at hans øvrige hverdag bliver lidt nemmere i forhold til hans bopæl, udtaler Holbæk-manager Morten Skovby på klubbens facebook-side.

Ifølge hjemmesiden fortsætter midtbanespilleren Malte Sjørslev i Holbæk i endnu en sæson.