19. september 2019
Troels Jensen, til højre, blev Holbæks topscorer med 12 mål. Foto: Mie Neel
Troels Jensen, til højre, blev Holbæks topscorer med 12 mål. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Målrigt nederlag til Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målrigt nederlag til Holbæk
Lokalsport Nordvestnyt - 19. marts 2019 kl. 22:25
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En temmelig sløj første halvleg blev kostbar, da Holbæk i mændenes 3. division som ventet tabte til Dianalund/Tersløse med 29-39 tirsdag aften i Stadionhallen.

Holbæk, der kæmper indædt for at undgå nedrykning - og ser frem til nøglekampen mod Himmelev på søndag - fik i første halvleg ikke meget at skulle have sagt over for de fodrappe og afslutningsstærke gæster fra Dianalund/Tersløse, der kombinerede sig flot til en række gode mål, mens holbækkerne slet ikke kunne få gang i angrebsspillet, hvor afslutningerne oftest blev hasarderede og endte i gæsternes parader.

Dianalund/Tersløse, der som oprykker ligger nummer fire i tabellen, spillede sig i højt tempo til en pauseføring på 13-21.

Bagud med otte mål lignede det en alvorlig afklapsning til Holbæk, der dog kom ud til anden halvleg i en helt anden udgave.

Nu med et lidt mere fremtrukket og aggressivt forsvar, som Dianalund/Tersløse skulle bruge lang tid og mange afbrændere på at komme over.

Og hos Holbæk blev der skaffet lidt mere rum til kampens helt store målscorer, Troels Jensen, der alene i anden halvleg scorede syv mål og i dén grad var med til at spille Holbæk tilbage i kampen.

Efter godt og vel et kvarter var Holbæks efterslæb nede på bare tre mål ved 26-29 i det målrige opgør.

Men offensiven kostede kræfter, og efterhånden overtog Dianalund/Tersløse igen taktstokken og kunne i de sidste 10 minutter igen etablere et solidt forspring, der kom til at lyde på 10 mål, inden dommerparret fløjtede det livlige opgør af.

Topscorer hos Holbæk blev Troels Jensen med 12 mål.