20. januar 2019
Foto: Brian Jensen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Målfest i første træningskamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målfest i første træningskamp
Lokalsport - 21. juli 2018 kl. 15:47
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var ikke mangel på mål, da Holbæk lørdag spillede den første træningskamp efter sommerpausen. Både gæsterne fra Holbæk og værterne fra 2. divisionsklubben Hillerød var særdeles måltørstige i sommervarmen, og det førte til en sejr til gæsterne fra danmarksserien på 6-5.

Holbæk, der som traditionen byder i sæsonens første træningskamp skiftede gevaldigt ud efter pausen, var ikke rigtig på tæerne i kampens indledning.

I hvert fald bragte Hillerød sig foran med 2-0 i de første 20 minutter - på mål af Mikkel Andersen og Tobias Andersen. Holbæk viste dog god moral især i første halvleg, hvor værternes føring blev vendt til Holbæk-føring på 4-2. Jonas Bengtsson reducerede, inden forsvareren Benjamin Bang Maarfelts skud blev rettet af og gik ind til udligning. Anfører Ferdinand Bangsgaard udnyttede Mikkel Jensens fine forarbejde til at score til 3-2 og den debuterende Holbæk-angriber Rasmus Suhr Petersen gjorde det til 4-2.

Efter pausen øgede Bengtsson til 5-2, inden Dino Karjasevic og Tobias Andersen reducerede. I slutningen gik det lidt op i hat og briller, da Sebastian Jensen øgede til 6-4 og Hillerød reducerede minuttet efter.