16. oktober 2018
Line Kraul scorede fem gange, da Løve-Høng tabte bundopgøret til Himmelev. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Line Kraul scorede fem gange, da Løve-Høng tabte bundopgøret til Himmelev. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løve-Høng-kvinder tabte bundopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løve-Høng-kvinder tabte bundopgør
Lokalsport - 02. december 2017 kl. 18:40
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I gemakkerne ved siden af var der dækket op til den efterfølgende julefest, men på banen kneb det mere med opdækningen, da Løve Høngs kvinder i håndboldens 3. division tabte bundopgøret i Høng Hallen til Himmelev med 26-28 lørdag eftermiddag.

Mens Løve-Høng angrebsmæssigt spillede noget af sæsonens bedste, var der til gengæld vaklen i hjemmeholdets forsvar, som aldrig rigtig fik dæmmet op for gæsternes forskellige angrebsformer, og så kunne Himmelev ganske fortjent sikre sig en vital sejr i kampen for at slippe væk fra bund­sølet i tabellen.

Derimod må Løve-Høng se sig mere og mere isoleret i bunden helt uden point inden sidste udfordring før julepausen - på udebane mod TPI Odense - om godt og vel en uges tid.

Løve-Høng fik en fin start i Høng Hallen og var foran med 3-2 efter fem minutter.

Men herefter pressede gæsterne godt på, og med især en god portion kontramål, kom Himmelev foran med fem mål efter et kvarter.

Og den forskel holdt sig til pausen.

Straks fra anden halvlegs start fik kampens bedste Løve-Høng-spiller, Eva Roer Nielsen, pyntet på stillingen, da hun med sit syvende mål fik reduceret til 14-17 efter fem minutter. Fem minutter senere blev det også 18-20, da Line Kraul scorede sit fjerde mål.

Men hjemmeholdet gavmilde forsvar lukkede igen gæsterne indenfor, og så kunne Himmelev trække afgørende fra med en seksmåls-føring med godt fem minutter tilbage.

Eva Roar Nielsen blev Løve-Høngs topscorer med syv mål.