16. december 2017
Løve-Høng håndbold. Trine Thomsen. Foto: Peter Andersen
Løve-Høng håndbold. Trine Thomsen. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løve-Høng kom sig aldrig over katastrofal første halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løve-Høng kom sig aldrig over katastrofal første halvleg
Lokalsport - 06. oktober 2017 kl. 12:20
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pointfordelingen blev faktisk afgjort allerede i første halvleg, da Løve-Høngs 3. divisionskvinder torsdag aften var på besøg hos andetholdet fra TMS Ringsted.

Opgøret var med pausecifrene 18-7 til hjemmeholdet fra Ringsted stort set renset for spænding i anden halvleg, og Ringsted endte med at tage en sikker sejr på 34-20.

Løve-Høng-træner Christian Sørensens største fornøjelse på dagen var, at hans mandskab spillede sig op efter pausen.

- Vores syv-mod-seks-spil var en katastrofe. Vi spillede for sidelæns og uden tempo og ide i angrebet. De få chancer, vi kom frem til brændte vi, og så fik de en masse kontra-angreb, fortæller Sørensen.

Efter pausen fik Løve-Høng justeret spillet og sat en mere direkte kurs mod Ringsted-målet. Samtidig holdt gæsterne presset lidt længere og havde mere fart i angrebsspillet. Løve-Høng tabte dog også anden halvleg - med cifrene 13-16. Alligevel var træner Sørensen tilfreds med den sidste halvdel af indsatsen.

- Vi gik mere op i gear i anden halvleg og spillede direkte mod mål. Det gav os langt større chancer og vi fik stoppet deres kontra-løb. Der var afslutninger fra både fløjene og midtzonen, så det var en rigtig fin anden halvleg, siger træneren, der roser Trine Thomsen for en god indsats i en ny rolle som playmaker.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk