21. juli 2019
Erez Bittman. Foto: Brian Jensen
Erez Bittman. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landstræner skal pleje Stenhus-talenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner skal pleje Stenhus-talenter
Opdateret 30. august 2018 kl. 10:51
Lokalsport - 30. august 2018 kl. 10:47
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stenhus Basketball College har med ansættelsen af den 50-årige israelske træner Erez Bittman sikret sig assistance fra sportens højeste niveau til at instruere de unge basketballtalenter. Bittman, der er landstræner for det danske A-landshold, var i 2001 med til at vinde Euroleague med den israelske storklub Maccabi Tel Aviv, og to år senere kom han til Danmark for at træne BF Copenhagen.

Bittmann er tilbage i trænerrollen efter seks års pause og han ser efter et par uger i Holbæk pirrende udfordringer foran sig.

- Holbæk har en masse spillere på ungdomslandsholdene. At der er så mange landsholdene, eller kommende landsholdsspillere, var en stor udfordring. Niveauet og faciliteterne er gode, styrkerum, fysiske test og så videre. Og Stenhus' samarbejdsaftale med Zalgiris i Litauen kan være med til at tiltrække unge spillere, siger Bittman, der begyndte trænerkarrieren som 26-årig.I den kommende sæson stiller Holbæk Basketball Klub og Stenhus op med et fælles hold i 1. division. Første opgave er 7. oktober hjemme mod BK Amager.