20. januar 2019
Lammefjordens Morten Kristiansen spillede en stor kamp mod Ajax, København og blev topscorer med syv mål. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Lammefjordens Morten Kristiansen spillede en stor kamp mod Ajax, København og blev topscorer med syv mål. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lammefjorden vandt overraskende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lammefjorden vandt overraskende
Lokalsport - 18. januar 2018 kl. 23:17
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter fire nederlag på stribe - det sidste mod Himmelevs bundhold i sidste weekend - begyndte bunden for alvor at trænge sig på for Lammefjordens håndboldmænd i 3. division.

Men skulle nogen af den grund føle bekymring for holdets fremtid som divisionshold, blev den verfet grundigt af banen i Vallekilde-Hørve Fritidscenter torsdag aften, hvor Ajax fra toppen af tabellen blev slået overraskende stort med 26-18.

Dermed fik Lammefjorden skabt luft - fem point - ned til de to nederste pladser, som de fleste hold vil undgå.

To point i den slunkne kasse var i sig selv tilfredsstillende, men måden det skete på, aftvang stor respekt for Lammefjordens mandskab, der i forsvaret spillede fladt og opmærksomt og i angrebet optrådte med tålmodighed og en høj grad af sikkerhed i afslutningerne.

Hjemmeholdet fik ellers en skidt start og kom bagud med med 1-4, inden gæsternes højtspringende målskytter efterhånden blev afkodet og stækket.

I den modsatte ende blev Lammefjordens angreb gennemført med omtanke og effektivitet, og med fine mål af blandt andre Stefan Nordlund og storspillende Morten Kristiansen, fik Lammefjorden ikke alene kontakt ved 7-7 midtvejs, men kunne også gå til pause med en føring på 11-10 efter en fremragende første halvleg.

Straks efter pausen tog hjemmeholdet fat på at udbygge føringen, og da Lammefjordens elegante og hårdtskydende topscorer med syv mål, Morten Kristiansen, efter et lille kvarter sorede fire mål i træk og skaffede Lammefjorden en føring på 18-13, fornemmede man, hvilken vej vinden blæste.

Afstanden blev fastholdt, og da rutinerede Mads vandborg scorede til 24-18 med blot fire minutter igen, brølede han sin begejstring ud som et tydeligt signal om, at den overraskende sejr over et af tabellens tophold var en kendsgerning.