21. januar 2019
Jakob Karlsen var ustyrlig i anden halvleg, da Lammefjorden tabte knebent til Himmelev. Foto: Mie Neel
Jakob Karlsen var ustyrlig i anden halvleg, da Lammefjorden tabte knebent til Himmelev. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lammefjorden tabte bund-drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lammefjorden tabte bund-drama
Lokalsport - 13. januar 2018 kl. 17:22
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Højintenst og spændende til sidste sekund.

Kort sagt var underholdningen i top, da Lammefjordens håndboldmænd i 3. division lørdag eftermiddag tabte med 20-19 til bundholdet Himmelev og dermed for alvor blev fedtet ind i bund-suppedasen, hvor reelt fire-fem hold skal kæmpe for at slippe for de to nederste pladser i tabellen.

Det blev et medrivende drama i Himmelevhallen, hvor Lammefjorden først kom fint fra start, lidt senere blev indhentet og distanceret med tre mål, inden den målfattige første halvleg sluttede med en smal føring til hjemmeholdet på 9-8.

I pausen havde Lammefjordens rutinerede Jakob Karlsen tilsyneladende fået noget godt at drikke, for i løbet af det første kvarter i anden halvleg tog han bold og Lammefjordens skæbne i egen hånd, da han med seks af sine i alt otte mål, bragte sit hold foran med 14-15.

Herefter fulgtes de to hold uadskilleligt ad, og med cirka tre minutter tilbage reducerede topscorer Karlsen med sit ottende mål til 19-18, men blev i samme moment udvist for at have fældet en modstander i tilbageløbet.

Selv om også Himmelev fik en spiller udvist umiddelbart efter, kunne hjemmeholdet bringe sig foran med 20-18 med to minutter igen.

Dramaet fortsatte dog tiden ud. Lammefjordens vicetopscorer Morten Kristiansen reducerede med sit syvende mål til 20-19 et minut før tid - og var tæt på at udligne i sidste sekund. Men hans tremeterforsøg prellede af på overliggeren.

Og så var der hjemmejubel i Himmelevhallen.