22. april 2019
Måske bliver der mulighed for at få et glimt af Mads Mensah Larsen i landsholdstøjet, når de mange frivillige medhjælpere er klar i Royal Arena. Foto: Scanpix
Måske bliver der mulighed for at få et glimt af Mads Mensah Larsen i landsholdstøjet, når de mange frivillige medhjælpere er klar i Royal Arena. Foto: Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lammefjorden står i kulissen ved VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lammefjorden står i kulissen ved VM
Lokalsport - 10. oktober 2018 kl. 10:39
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Håndboldklubben HK Lammefjorden har fået ansvaret for alle de frivillige medhjælpere ved mændenes VM i januar.

I de seneste par år har håndboldklubben HK Lammefjorden været vært for DM-slutspillet for landets bedste ungdomsspillere i Vallekilde-Hørve Kultur- og Idrætscenter, hvor omkring 500 tilskuere om dagen var på plads.

Det har ikke mindst det danske håndboldforbund værdsat, og nu har klubben sagt ja tak til en endnu større og ganske anderledes opgave.

HK Lammefjorden er nemlig blevet udpeget som hjælperklub med ansvar for samtlige frivillige medhjælpere ved mændenes håndbold-VM i Royal Arena, hvor Danmarks åbningskamp mod Chile skal spilles - og hvor i øvrigt gruppe D med Sverige, Qatar, Argentina, Ægypten og Angola, bliver afviklet.

- Det er selvfølgelig en meget større og anderledes opgave. Men vi tænkte, at det kunne være spændende - og muligvis en af de største oplevelser, som vi nok ikke vil få lige med det samme igen, siger Lammefjordens formand Nikolaj Folkersen, som har samlet et team, der skal finde de mange frivillige og stå for den store logistik i forhold til de utallige opgaver i VM-dagene i Royal Arena.