15. december 2018
Martin Larsen tager inspiration fra Roskilde med til Lammefjorden.Foto: Svend Erik Hansen
Martin Larsen tager inspiration fra Roskilde med til Lammefjorden.Foto: Svend Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lammefjorden skal kopiere Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lammefjorden skal kopiere Roskilde
Lokalsport - 05. april 2018 kl. 11:44
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lammefjorden lægger ikke skjul på, at fastholdelse og udvikling af klubbens egne talenter er i højsædet. Og det er også en af de ting, der har fået klubbens kommende træner Marin Larsen til at sige ja til at træne klubbens mænd i håndboldens 3. division.

Efter et sabbatår på grund af arbejde er han tilbage som håndboldtræner. Han var senest i Roskilde som assistent i 2. division, og han vil tage principperne fra Roskilde med til Lammefjorden.

- Jeg er meget imponeret over det arbejde, de har lavet i Roskilde. Det er virkelig noget, der virker. Det har taget tre-fire år, men det har til gengæld stor effekt, hvor de nu ligger i 2. division med deres egne spillere og har et U18-hold, der spiller med om DM, siger Martin Larsen.

Et konkret eksempel er måden at opbygge træningen på.

- Man træner nedad, og man træner opad. Førsteholdsspillerne får at vide, at de skal træne med U18 også, for at gøre dem bedre. Så laver man til gengæld nogle træningssamlinger med andre hold, som er højere placeret, for at udvikle førsteholdsspillerne. Så man træner nedad for at give U18 en gulerod, og opad for at give førsteholdsspillerne en gulerod, fortæller Martin Larsen.