24. august 2019
Håndbold. Lammefjorden-Tune. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Håndbold. Lammefjorden-Tune. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lammefjorden klarede skærene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lammefjorden klarede skærene
Opdateret 14. april 2019 kl. 17:24
Lokalsport Nordvestnyt - 14. april 2019 kl. 16:26
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lammefjordens håndboldmænd er klar til endnu en sæson i 3. division. Det ligger fast, efter at holdet søndag besejrede Tune med 23-22 i den anden af to kvalifikationskampe - Lammefjorden vandt på udebane det første opgør med 23-19.

Foran et talstærkt hjemmepublikum i Vallekilde-Hørve Fritidscenter havde værterne ganske godt styr på opgøret, hvor gæsterne ikke fik større føringer end to mål. De to hold gik til pause med stillingen 9-10 på måltavlen, og i anden halvleg fulgtes de to hold også ad, uden at kunne oparbejde større føringer. Tune havde kun en enkelt udskiftningsspiller med og gæsternes Kristian Bendixen fik 12 minutter inde i anden halvleg rødt kort.

Stillingen var 20-29 før de sidste fem minutter, og i det sidste minut kunne publikum rejse sig og klappe hjemmeholdet frem til sejren, som fløjspilleren Micky Rasmussen sikrede med kampens sidste mål.

Opgøret var afskedskamp for tre af Lammefjordens største profiler, dagens topscorer Stefan Nordlund, der scorede seks mål, og vicetopscorer Mads Vandborg, der endte på fem scoringer. Desuden stopper målmanden Tobias Horne Christiansen.

- I dag spillede vi lidt låst, i forhold til den første kamp, men jeg syntes, at vi havde meget godt styr på det, sagde Lammefjordens træner, Martin Larsen.