12. december 2017
Lasse Frendrup brændte et straffespark, men scorede på riposten. ¬ Foto: Mik
Lasse Frendrup brændte et straffespark, men scorede på riposten. ¬ Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kuldegys for Tuse i Herfølge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kuldegys for Tuse i Herfølge
Lokalsport - 18. april 2017 kl. 21:12
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var både massivt snefald og solskin - i begge halvlege - da Tuse tirsdag aften besøgte Herfølge til opgør i sjællandsserien. Men det forblev en kølig oplevelse for gæsterne, for hjemmeholdet brugte sejren på 3-1 til at hoppe op over nedryningsstregen i tabellen.

Tuse kunne have erobret tredjepladsen, men lignede langt fra et tophold under de lidt usædvanlige forhold. Holdet kom bagud på et sandt lucky punch, da Herfølges Martin Madvig helt ude ved sidelinjen hamrede til bolden, så den røg i en bue over Nicolai Nielsen i Tuse-målet.

Tu fik udlignet, da Lasse Frendrup fulgte op på det straffespark, som han selv misbrugte, men tre minutter før pausen kom Herfølge, der havde god assistance fra klubbens førstehold, foran igen. Et frispark tæt på feltet blev sendt under muren af Benjamin Troest til 2-1.

Efter pausen søgte Tuse udligningen, men da Jakob Kloppenborg scorede til 3-1 midt i anden halvleg røg troen på point ud af Tuse-spillerne og spændingen ud af kampen.

Da Næstved vandt deres sjællandsseriekamp tirsdag dumpede Tuse med nederlaget ned på femtepladsen inden fredagens lokalopgør hjemme mod TFC Odsherred.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk