12. december 2018
Håndbold, kvinder, 3. division. Løve-Høng - AG. Malene Thilde Jepsen.

Foto: Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

Håndbold, kvinder, 3. division. Løve-Høng - AG. Malene Thilde Jepsen. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krisen kradser i Løve-Høng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krisen kradser i Løve-Høng
Lokalsport - 05. november 2017 kl. 17:22
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lykkedes ikke for Løve-Høngs håndboldkvinder at skære den del af krisestemningen væk, da 3. divisionsholdet søndag havde besøg af AG Håndbold. Bundholdet fra Vestsjælland tabte hjemmekampen med 15-31 og er efter seks kampe med seks nederlag til følge stadig håbløst sidst i tabellen.

Det viste sig allerede i de første 30 minutter, at Løve-Høng-spillerne godt kunne glemme alt om point. Værterne fulgte med til stillingen 3-3, men bare få minutter senere stod der 3-8 på måltavlen. Og med pausestillingen 6-16 var der ikke meget at stille op i de sidste 30 mnerinutter.

- Det her er ikke noget vi kan vende fra dag til dag eller fra kamp til kamp. Det skal bygges stille og roligt op. Selvtilliden er revet ud af os og den skal vi lige finde igen, siger træner Christian Sørensen.

Fire spillere delte topscorerværdigheden for Løve-Høng med tre mål hver: Trine Thomsen, Eva Roer Nielsen, Malene Thilde Jepsen og Cille Toftgaard.

ndborgTil gengæld lykkedes det for Løve-Høngs mænd i kvalifikationsrækken at hente en sejr og dermed forlade sidstepladsen i tabellen. Andetholdet fra Roskilde blev slået med 24-23 i et opgør, der som resultatet antyder kunne være gået begge veje.

u- Det blev mere spændende end nødvendigt, fordi vi brænder for meget i anden halvleg. Og det skyldes præstationsangst, Når man ikke har vundet lang tid, så bliver man lidt bange for det hele, lyder det fra Løve-Høng-træner Michael Bøwig.