19. maj 2019
Mads Pieler Kolding, i midten. Foto: Per Christensen.
Mads Pieler Kolding, i midten. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kolding dropper mixeddouble

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding dropper mixeddouble
Opdateret 14. januar 2019 kl. 14:23
Lokalsport - 14. januar 2019 kl. 14:19
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Badmintonspilleren og doublespecialisten Mads Pieler Kolding fra Holbæk stiller senere på ugen op i Malaysia Masters. Men det bliver ikke som planlagt i både mixed- og herredouble.

Ifølge Nordvestnyts oplysninger har Kolding droppet at stille op i mixeddouble med 19-årige Alexandra Bøje fra Højbjerg.
Mads Pieler Koldings tidligere herredouble-makker Mads Conrad-Petersen har valgt at stoppe på landsholdet, og i begyndelsen af december meldte Badminton Danmarks ledelse ud, hvordan de nye double-konstellationer kommer til at se ud.

Her var Kolding oprindeligt sat sammen med Bøje i mixeddouble og med Niclas Nøhr i herredouble. Førsteprioriteten skulle være mixeddouble, men ifølge Højbjergs sportschef har Kolding og Bøje droppet samarbejdet, og dermed kommer Kolding kun til at stille op i herredouble i Malaysia Masters - og i næste uges Indonesia Masters.

I Malaysia Masters, der afvikles fra den 15. til den 20. januar, møder Kolding og Nøhr i første runde det syvendeseedede japanske par Takuto Inoue/Yuki Kaneko. I anden runde kan Kolding og Nøhr komme til at stå over for russerne Vladimir Ivanov/Ivan Sozonov, som han har mødt et hav af gange med Conrad-Petersen.

I Indonesia Masters skal danskerne i kvalifikationsturneringen møde Lee Jhe-Huei/Yang Po-Hsuan fra Taiwan.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Mads Pieler Kolding.