17. oktober 2019
Kalundborg-træner Bo Sørensen.  Foto: Per Christensen
Kalundborg-træner Bo Sørensen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg tabte på hjemmebanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg tabte på hjemmebanen
Lokalsport Nordvestnyt - 19. maj 2019 kl. 20:28
Af Lasse Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg tabte søndag med 1-3 på hjemmebanen til Gørslev i fodboldens serie 1.

Gæsterne fra Gørslev, der hoppede op på andenpladsen i serie 1, pulje 2 med sejren, havde svært ved at spille sig frem til de store chancer mod et hjemmehold, der stod solidt i defensiven. Første halvleg endte uden mål, hvor Kalundborgs målmand, Jakub Siwierski, havde et par store redninger.

I anden halvleg kom gæsterne foran, men blot fem minutter efter udlignede Andreas Andersen for Kalundborg. I forbindelse med målet blev Gørslevs målmand sendt ud med et gult kort, fire minutter senere blev gæsterne ramt af endnu et kort og så var Kalundborg to mand i overtal. I perioden efter sad Kalundborg på spillet, men chancerne udeblev. I stedet kunne gæsterne bringe sig i front et minut før tid og udbygge føringen i dommerens overtid.

- Vi gjorde det godt langt hen ad vejen, Gørslev blev frustrerede og vi holdt hovedet koldt. Det gjorde ondt på gutterne at tabe kampen så kort før slutfløjtet. Vi skulle have udnyttet overtallet bedre, men vi blev bange for at vinde. Personlige fejl kostede point i en kamp mod et tophold, hvor vi egentlig var godt med, lød det fra Kalundborgs træner, Bo Sørensen.