21. oktober 2019
Træner Bo Sørensen og Kalundborg må en tur ned i serie 2. Efter lørdagens nederlag er holdet sikker på at slutte sidst i serie 1 pulje 2.
Træner Bo Sørensen og Kalundborg må en tur ned i serie 2. Efter lørdagens nederlag er holdet sikker på at slutte sidst i serie 1 pulje 2.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg rykker ned i serie 2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg rykker ned i serie 2
Lokalsport Nordvestnyt - 26. maj 2019 kl. 13:38
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg slutter på sidstepladsen i serie 1 og rykker ned i serie 2.

Der mangler stadig tre runder, men efter lørdagens nederlag på 5-1 ude til Skælskør, kan Kalundborg ikke længere undgå sidstepladsen.

Skælskør er stadig selv i nedrykningsfare, og kampen startede nervøst fra begge hold. Men Skælskør kom foran efter godt en halv time efter en dyb stikning, hvor Kalundborg-lejren mente, der var klar offside.

Da hjemmeholdet to minutter inde i anden halvleg kom på 2-0 efter et hjørnespark så det sort ud, men det fik faktisk vækket Kalundborg.

De begyndte at få fløjspillet til at fungere og kom frem til en række halve chancer.

Men symptomatisk for Kalundborgs sæson blev det 3-0 i deres gode periode, da en aflevering mellem de to midterforsvarere blev opsnappet af en Skælskør-angriber, som gjorde det til 3-0.

Med en halv time tilbage fik Kalundborg dog reduceret, da Martin Sewankambo i venstre side sendte et indlæg ind til fløjkollega Erfan Alefi, som headede bolden ind til 3-1.

Fem minutter efter kunne Erfan Alefi for alvor have genskabt spændingen, da han havde en friløber, men Skælskørs målmand afværgede med en fodparade.

I stedet blev det 4-1 med under 10 minutter tilbage, da et frispark på kanten blev sparket fladt til første stolpe, hvor angriberen kom forrest, og til allersidst blev det 5-1 på en omstilling.