15. december 2018
Lasse Frendrup, Tuse. ¬ Foto: Peter Andersen
Lasse Frendrup, Tuse. ¬ Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg og Tuse tørner sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg og Tuse tørner sammen
Lokalsport - 06. april 2018 kl. 13:05
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når nedrykning fra sjællandsseriens pulje 1 skal afregnes efter sidste spillerunde den 9. juni, kan stregen komme til at ligge lige efter nummer otte, ni eller 10.

Inden lokalopgøret på Munkesøens kunstgræs lørdag klokken 15.00 mod Tuse har Kalundborg syv point op til Lundtofte på 10. pladsen, mens Tuse som nummer otte har tre point ned til Glostrup som nummer ni.

Dermed kan begge hold tage et afgørende skridt i bundkampen med en sejr. Og mens det i efteråret havde været en kamp med Tuse som store favoritter, er styrkeforholdet udjævnet i vinterpausen.

- Der er ikke nogen tvivl om, at Kalundborg er blevet stærkere, men det håber jeg også, vi er, siger Tuses træner Jesper Olsen.

- Jeg forventer en god kamp med god fodbold, når vi skal spille på kunst. Jeg håber på, at vi er gode nok til at spille bolden rundt og tage tre point. Jeg er sikker på, at hvis vi spiller op til vores bedste, så vinder vi, også selv om Kalundborg spiller op til deres bedste. Men hvis vi ikke gør det, og de gør, så taber vi, siger Jesper Olsen.

- Der er ingen tvivl om, at vi godt snart vil have tre point. Vi er sultne, og vi håber på snart at få en forløsning. Men vi ved godt, at Tuse er et godt hold, som har forstærket sig, siger Kalundborgs træner Kennet Jensen.