20. juli 2019
Fra venstre Ferdinand Bangsgaard, Simon Ustrup, Christoffer Thrane, Andrew Kakooza, Jesper Halling. Fodbold. Holbæk-Jammerbugt FC. Foto: Mie Neel
Fra venstre Ferdinand Bangsgaard, Simon Ustrup, Christoffer Thrane, Andrew Kakooza, Jesper Halling. Fodbold. Holbæk-Jammerbugt FC. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kakooza tilbage i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kakooza tilbage i Holbæk
Lokalsport - 17. januar 2019 kl. 12:41
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et enkelt nyt ansigt og et nyt ledigt støvleskab. Sådan nogenlunde er status efter årets første træningspas for danmarksseriespillerne i Holbæk Bold- & Idrætsforening. Onsdag havde den tidligere Tuse-spiller Lasse Frendrup og en ny andetholdstræner desuden arbejdshandskerne på for første gang i klubben.

Et nyt ansigt i danmarksserietruppen er måske at strække den lidt for langt. For der er tale om den tidligere Kalundborg-spiller Andrew Kakooza, der tidligere har været en enkelt sæson i Holbæk - også dengang efter et skifte fra Kalundborg. I mellemtiden har han været forbi danmarksseriekollegerne AB Tårnby, inden han vendte tilbage til Kalundborg.

Kakooza er indtil videre på prøve i Holbæk. Emil Dahlmann Pedersen, der også har fortid i Kalundborg, er ligeledes på prøvetræning i Holbæk. Til gengæld er midterstopperen Marcus Carlson Pedersen stoppet, på grund af familieforøgelse.

På klubbens andethold har der været udskiftning på trænerbænken, hvor den tidligere Dalby-træner Jimmi Falk har overtaget efter Brian Bo Jensen. Falk har tidligere været i FK Munkholm og Svogerslev.