22. oktober 2019
Marcus Carlson Pedersen scorede fire gange, da Tuse gik videre i pokalturneringen.
Marcus Carlson Pedersen scorede fire gange, da Tuse gik videre i pokalturneringen.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KGB og Tuse videre i pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KGB og Tuse videre i pokalen
Lokalsport Nordvestnyt - 21. maj 2019 kl. 22:49
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

KGB og Tuse klarede sig tirsdag aften videre i pokalturneringen som de eneste hold fra Nordvestsjælland.

arrow Læs også: Raklev snusede til sensationen

Dermed er de med i bowlen, når der trækkes lod til de 13 afgørende kampe i sidste runde af pokalturneringen, inden den efter sommerferien bliver landsdækkende, og hvor divisionsholdene træder ind.

Både Tuse fra Sjællandsserien og Kalundborg fra serie 1 havde trukket modstandere fra serie 3.

Tuse vandt 5-2 ude over Lynge-Broby i en kamp, hvor Marcus Carlson Pedersen scorede fire gange.

Lynge-Broby kom ellers tidligt foran, men inden pausen var Tuse foran 3-1 på to straffesparksscoringer af Marcus Carlson Pedersen krydret med et drøn af et langskudsmål fra Niclas Hesteng Sørensen.

Med 22 minutter tilbage af kampen blev opgaven nærmest umulig for Lynge-Broby, da de fik et rødt kort, men to minutter senere reducerede de. Drømmen om et utroligt pokal-comeback blev dog smadret, da Marcus Carlson Pedersen scorede yderligere to gange til slutresultatet 2-5. De to sidste mål var skåret efter samme læst med oplæg fra kanten af Mathias Nymann.

Kalundborg videre

Kalundborg vandt 2-1 ude over Ejby. Dermed har holdet to sejre i pokalturneringen i foråret - markant bedre end resultaterne i serie 1, hvor det kun er blevet til en sejr, og den kom i efteråret hjemme mod Raklev.

I sidste runde slog Kalundborg hjemme serie 1-rivalerne fra Holbæk United, og tirsdag aften blev det igen til sejr, da Ejby, der ligger på tredjepladsen i serie 3 pulje 7 efter Svebølle og Lynge-Broby, blev slået 2-1.

Efter en målløs første halvleg kom målene efter pausen.
Mikkel Thisgaard bragte i det 69. minut Kalundborg foran, og det lignede en afgørelse, da Julius Tronborg fire minutter senere gjorde det til 2-0 for Kalundborg.
Men seks minutter før udløbet af den ordinære tid kom der alligevel spænding, da Mathias Jensen reducerede til 1-2 for hjemmeholdet. Men det lykkedes Kalundborg at ride stormen af og hente en af de sjældne sejre.

Mørkøv og Odsherred slået ud

TFC Odsherred fra danmarksserien har valgt at drosle ned efter sommerferien, så de fleste af spillerne forsvinder. Derfor stillede klubben i store træk med sit andethold fra serie 4 mod Vordingborg fra serie 1.

De normale førsteholdsspillere havde selv fået lov at bestemme, om de ville med, og der var kun tre normale startere med i truppen.

Det endte med et nederlag på 2-0. Vordingborg kom foran på et flot langskud midt i første halvleg og kom på 2-0 efter en dødbold lige inden pausen.

Mørkøv fra serie 2 havde besøg af Karlslunde fra danmarksserien, og her lurede overraskelsen læng.

Mørkøv stod solidt og levede på omstillinger. Og det var lige ved at lykkes at tvinge kampen ud i straffesparkskonkurrence, men otte minutter før tid endte et klumpspil efter hjørnespark med, at gæsterne med en stiv tå kunne tage den forventede sejr på 1-0.

Også Raklev spillede tirsdag. De tabte hjemme 4-2 til Avedøre fra danmarksserien. Læs mere om den kamp i særskilt artikel.

De to sidste hold fra Nordvestsjælland tilbage i pokalen er Tølløse fra serie 3 og Holbæk, der netop har sikret sig oprykning til 2. division. De to mødes onsdag den 29. maj i Tølløse.