20. januar 2019
Rasmus Nielsen - her i kamp mod Odsherreds Niklas Jørgensen - vender tilbage til KGB efter en periode i Tømmerup.  Foto: Mie Neel
Rasmus Nielsen - her i kamp mod Odsherreds Niklas Jørgensen - vender tilbage til KGB efter en periode i Tømmerup. Foto: Mie Neel
Foto: Mie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KGB henter rutine i Tømmerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KGB henter rutine i Tømmerup
Lokalsport - 19. januar 2018 kl. 22:33
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Kalundborg GB tror træner Kennet Jensen stadig på, at holdet efter et efterår uden sejre kan redde livet i sjællandsserien i fodbold.

En afgørende årsag er, at det purunge KGB-hold får vigitg rutine tilført i form af et par tidligere førsteholdsspillere, der senest har spillet serie 3 i Tømmerup.

Det er Rasmus Nielsen og Mathias Thomsen, der tager tilbage til KGB, som desuden har op imod en håndfuld andre spillere, der overvejer at skifte til Kalundborg.

luPå minussiden må han sige farvel til mindst fire stamspillere. Emil Suhr er flyttet til Slagelse og ønsker ikke at bruge så meget tid på transport. Victor Olsen og Jakob Kronborg stopper også, og Alek Bakalarz har meddelt, at han skifter til Raklev, og han får muligvis følgeskab af endnu en spiller.

Men Kennet Jensen glæder sig over, at der har været 25 til træning i den første uge - og at træningen har været bedre end længe. Også det giver ham tro på foråret.

ndborg- Hvis de kommer allesammen af dem, der prøvetræner, så får vi otte nye. Så ser det lyst ud, siger Kennet Jensen.