19. marts 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jyderup fik vigtigt point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jyderup fik vigtigt point
Lokalsport - 09. juni 2018 kl. 19:54
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jyderup havde langt inde i lørdagens udebanekamp mod Skælskør kurs mod bunden af serie 1. Men efter at have været bagud med 0-2 fik gæsterne udlignet og kunne rejse hjem med et point, der holder Jyderup foran Solrød og Raklev i bunden af tabellen - før sidste runde afvikles lørdag den 16. juni.

Jyderup kom bagud efter 11 minutters spil og værterne fra Skælskør øgede føringen i anden halvleg. Med under et kvarter tilbage fik Jyderups Kadir Kiran udlignet, og med bare fire minutter igen lykkedes det for Nabil Said at få udlignet til 2-2. Gæsterne havde faktisk en stor mulighed for at stjæle alle tre point, da Jonas Næsborg fik en friløber med 30 sekunder tilbage. Men det endte med hjørnespark, og på baggrund af indsatsen kunne Jyderup-træner Michael Larsen kun være tilfreds med det ene point.

- Vi fik faktisk ikke presset dem i bund på noget tidspunkt. Vi har haft problemer offensivt, vi får bolden fint frem, men så løber det ud i sandet. Og jeg har aldrig spillet på så tør en bane, der hvor der skulle være græs var der helt gult, lød det fra Larsen.

Raklev var i serie 1 også på besøg på Sydsjælland - hos B73 Slagelse, der blev besejret med 4-1. Josvein Sivertsen scorede Raklevs to første mål, mens Simon Nielsen tegnede sig for de to sidste.