18. april 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Junior-guld til Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Junior-guld til Kalundborg
Lokalsport - 11. oktober 2018 kl. 15:50
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg Svømmeklubs træner Mikkel Hyldegaard Andersen er særdeles godt tilfreds med indsatsen ved de østdanske mesterskaber, der netop er afviklet.

Klubben stillede op med fem juniorsvømmere, og Marie Uglebjerg leverede varen og tog to medaljer med hjem. Den ene endda af guld.

Butterfly-svømmeren blev samlet nummer syv på 200 meter efter en finale, hvor kun tre svømmere var på alder med hende eller yngre. Dem holdt hun bag sig, og dermed blev syvendepladsen hos de voksne vekslet til en guldmedalje hos juniorerne.

Også på 100 meter fik hun juniormedalje, da hun tog tredjepladsen.

- Jeg havde ikke regnet med guldmedalje på forhånd. Jeg havde håbet på en medalje, men det er svært at sige, hvor svømerne står så tidligt på sæsonen. Men bundniveauet er godt nok blevet løftet, siger Mikkel Hyldegaard Andersen.

Med juniorguldet ved de østdanske mesterskaber er Maria Uglebjerg også klar til junior-DM om en måned.

- Det bliver spændende at se, når det rigtigt går løs. Det vil jo være fantastisk med en medalje igen, eller i hvert fald en finaleplads, siger Mikkel Hyldegaard Andersen.

Og han kan tage yderligere to svømmere med til junior-DM. Thea Kaiser og Anna Larsen svømmede nemlig under kravtiderne ved de østdanske mesterskaber, hvor træneren endvidere glæder sig over en top 10-placering blandt juniorerne til Caroline Holm i 200 meter bryst.

Klubben, der entydigt satser på at udvikle svømmerne til og med juniortiden, har dermed både nogle gode resultater og nogle klare mål at tage med sig, når efterårsferien bliver brugt på træningslejr i Malaga.