21. november 2018
Jonas Thomsen, der her græmmer sig i udekampen mod Stenløse, bliver i Holbæk. Foto: Svend Erik Hansen
Jonas Thomsen, der her græmmer sig i udekampen mod Stenløse, bliver i Holbæk. Foto: Svend Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jonas bliver i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonas bliver i Holbæk

Fodbold
Den unge forsvarsspiller Jonas Thomsen skrev en nu værdiløs kontrakt i slutningen af maj, men bliver nok alligevel hos nedrykkerne.

Opdateret 20. juni 2013 kl. 23:24
Lokalsport - 24. juni 2008 kl. 03:45
Af Torben Clausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I slutningen af maj var alt fryd og gammen, da den unge forsvarsspiller fra Svebølle, Jonas Thomsen, skrev kontrakt med Holbæk.
På den tidspunkt håbede både han og Holbæk på, at pladsen i 2. division blev reddet, men sådan gik det ikke, og kontrakten træder derfor ikke i kraft.
- Men det ender nok med, at Jonas bliver i Holbæk alligevel. Vi skal bare lige have fundet ud af, hvordan den kage skæres, siger hans "agent" og forhandler, Jan Drachmann fra Jyderup.
Jonas Thomsen nåede at få sin divisionsdebut i Holbæk i sæsonens sidste kampe, og han var før kontraktunderskrivelsen i Holbæk til prøvetræning hos FC Midtjylland, hvor han dog blev vejet og fundet en anelse for let - endnu.
Fredag aften er Jonas Thomsen med som gæstespiller på FC Midtjyllands ynglingeelitehold, som spiller en kamp i Sorø mod det lokale seriehold som et led i fejringen af 130 års dagen for dansk fodbold.