22. oktober 2018
Jernløse i blå trøjer vandt søndag et velspillet topopgør hjemme over Kerteminde med 35-33.
gallery icon

Se billedserie

Jernløse i blå trøjer vandt søndag et velspillet topopgør hjemme over Kerteminde med 35-33.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse vandt velspillet topkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse vandt velspillet topkamp
Lokalsport - 19. november 2017 kl. 16:21
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jernløse øgede søndag afstanden til Kerteminde til fire point, da de slog dem 35-33 i en topkamp i mændenes 3. division.

Den målrige og meget intense affære lev først afgjort til allersidst. 10 minutter før tid bragte Jernløses Jacob Mogensen ellers hjemmeholdet foran 30-27 med to mand i overtal. Men Kerteminde scorede to gange i undertal, og med godt fire minutter tilbage var det i stedet Claus Baslund, der bragte gæsterne foran 31-32 - i undertal.

Jens Spørring bragte dog Jernløse foran 33-32 med sit eneste mål i kampen med små tre minutter tilbage. Der var kampen for alvor på vippen, men efter scoring til 34-32 af Jacob Mogensen valgte gæsterne at dække mand-mand over hele banen, og det gav i stedet Daniel Gulielmetti muligheden for at løbe igennem og score til 35-32, inden Claus Baslund pyntede på resultatet med scoringne til 35-33 et halvt minut før tid.

Jernløse er nu nummer to med 12 point ligesom Ydun på førstepladsen. Men Jernløse har spillet en kamp mere.

HØJ på tredjepladsen kan indhente de to tophold, hvis de vinder den kamp, de har spilelt mindre end Jernløse. Også KErteminde har spilelt en kamp mindre, men efter søndagens kamp er de fire point efter Jernløse.