16. december 2018
Jacob Storm blev topscorer med ni mål mod TPI Odense. Foto: Per Christensen
Jacob Storm blev topscorer med ni mål mod TPI Odense. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse vandt drama på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse vandt drama på Fyn
Lokalsport - 18. marts 2018 kl. 19:40
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jernløses bedste håndboldmænd spillede sig søndag eftermiddag op på førstepladsen i 3. division, da det på udebane blev til en kneben sejr på 30-31 mod det fynske bundhold fra TPI Odense.

Jernløse, der med sejren også hjalp de lokale rivaler fra Lammefjorden fri af nedrykningsfare, kan nu se frem til en slags oprykningsfinale i næste runde på hjemmebane i Jernløsehallen mod nærmeste konkurrent Ydun, der søndag vandt over Lammefjorden i Svinninge.

Også HØJ's andethold er stadigvæk med i oprykningsræset, selv om klubbens førstehold i 1. division er i nedrykningsfare og dermed kan skubbe holdet ud af ligningen.

På Fyn var Jernløse ifølge træner Kennet Lange Rasmussen klart bedst og førte med syv mål ved pausen.

Også i starten af anden halvleg havde Jernløse-favoritterne styr på tingene.

Men midtvejs blev bomstærke Lars Mortensen vist ud med direkte rødt kort efter en - ifølge dommerparret - for hård tackling.

Dén hændelse påvirkede Jernløse, som ellers førte med fem mål, men i resten af kampen følte sig bortdømt med jævne mellemrum.

Fynboerne kæmpede for deres chance, men Jernløse formåede at holde et forspring på et par mål frem til den spændende afslutning, hvor hjemmeholdet havde bolden og chance for udligning i de sidste sekunder, men smed bolden væk.

- Jeg er ligeglad med, om vi spillede skidt i det sidste kvarter eller om dommerne var mod os. Vi fik to point med hjem, og det var det vigtigste, sagde Kennet Lange Rasmussen efter dramaet på Fyn.

Jacob Storm blev Jernløses topscorer med ni mål.