20. juli 2019
Jens Spørring og Jernløse må klare sig uden et par af profilerne i onsdagens hjemmebaneopgør mod bundholdet Himmelev. Foto: Mie Neel
Jens Spørring og Jernløse må klare sig uden et par af profilerne i onsdagens hjemmebaneopgør mod bundholdet Himmelev. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse uden profiler mod bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse uden profiler mod bundhold
Lokalsport - 13. februar 2019 kl. 11:04
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vinterferiens eneste håndboldtilbud kommer fra Jernløse, hvor 3. divisionsmændene onsdag aften får besøg af bundholdet Himmelev. Og selv om det nok ikke står øverst på Jernløses opgaveliste, så kan holdet med en sejr give stor hjælp til lokalrivalerne Holbæk og Lammefjorden i bunden af tabellen.

Himmelev er nemlig placeret tredjesidst, på den plads der udløser nedrykningskampe, to point foran de to nordvestsjællandske bundhold. Og da Himmelev oven i købet har spillet to kampe færre, så vil der nok være mange fra Holbæk og Lammefjorden, der følger kampen spændt.

Værterne må dog stille op uden en stribe af profilerne. Ganske som i lørdagens firemåls-nederlag til topholdet TIK Taastrup må Jernløse undvære Nicolai Clausen og Jacob Storm. Der er en lille chance for, at fløjspilleren Frederik Samuelsen kan komme i aktion, så han bliver testet umiddelbart før onsdagens aftenkamp.

Desuden må Jernløse kigge langt efter Rasmus Veje Rasmussen, der har slæbt en knæskade med hjem fra skiferie. Rasmussen var ganske vist på banen mod Taastrup, men det skyldtes mest et rødt kort til Patrick Brogaard - hvis karantæne endnu ikke er begyndt.

- Det er en kamp, vi gerne vil vinde. Men vi kender også vores begrænsninger. Med fire spillere ude må vi spille på en lidt anden måde. Lidt finere spil, med mere gennembrud end bare afslutninger udefra. Men det er fint at se spillerne i de yderste led, nummer 8, 9, 10 og 11 i truppen. Det er som træner fint at se, når de får muligheden, siger Rasmussen, der så de to hold spille 19-19 i begyndelsen af november.