15. november 2018
Daniel Guglielmetti i gennembrud, da Jernløse tabte  til Himmelev. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Daniel Guglielmetti i gennembrud, da Jernløse tabte til Himmelev. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse-protest efter nyt nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse-protest efter nyt nederlag
Lokalsport - 25. januar 2018 kl. 22:45
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er efter alt at dømme meget snart en skriftlig protest på vej til Håndbold Region Øst. Afsenderen er Jernløse Håndbolds tophold i mændenes 3. division, som torsdag aften tabte på udebane med 22-21 til Himmelev fra den tunge ende af tabellen.

Jernløse protesterer over afviklingen af de sidste sekunder af kampen, hvor Himmelev ved stillingen 21-21 fik et tremeterkast med et halvt minut igen. Dommerparret satte spillet i gang og ikke længe efter scorede hjemmeholdets fløjspiller Emil Sørensen sejrsmålet fra en spids vinkel.

Men dommerbordet havde ikke sat tiden i gang, og det fik hele Jernløse-lejren til at reagere kraftig.

Spillet blev stoppet og tiden reguleret, så der blot var otte sekunder tilbage af kampen. Men det var ikke nok for Jernløse, og så bragede jublen løs i Himmelevhallen, mens Jernløse-træner Kennet Lange Rasmussen skumlede.

- Protesten bliver lagt, fordi, de ikke startede tiden på dommerbordet, og det er vores spillere fokuseret på efter tremeterkastet. Det kan godt være, at de havde scoret alligevel, men vi mistede fokus på det der foregik, forklarede Jernløse-træneren efter den dramatiske afslutning.

Det var Jernløses tredje nederlag i træk, og selv om holdet stadigvæk ligger på andenpladsen, er det med to kampe mere end forfølgerne Ydun og Ajax.

Afbudsramte Jernløse spillede generelt en skidt kamp i Himmelevhallen, hvor hjemmeholdet virkede langt mere tændte.

Eneste undtagelse var Jernløses enmandshær, Rasmus Veje, der alene i første halvleg scorede syv af Jernløses 10 mål.

Også efter pausen scorede Veje nærmest efter behag, og det var også ham der fik udlignet til 15-15 med sit mål nummer 10 efter et kvarter.

Efter at have været bagud i det meste af kampen sørgede Daniel Guglielmetti og Nikolaj Clausen for en tomåls-føring på 15-17, men i den rodede og uskønne kamp, kom hjemmeholdet tilbage - og løb altså til sidst med det hele.

Rasmus Veje blev Jernløse-topscorer med 11 mål.