16. oktober 2019
Håndbold 3. division. Jernløse-TMS Ringsted. Nikolaj Clausen. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Håndbold 3. division. Jernløse-TMS Ringsted. Nikolaj Clausen. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse lægger afstand til bunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse lægger afstand til bunden
Lokalsport Nordvestnyt - 11. januar 2019 kl. 22:25
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jernløse sikrede sig fredag aften en særdeles vigtig sejr i mændenes 3. division, da tredjeholdet fra TMS Ringsted blev besejret med 29-24. Sejren sender Jernløse-mændene på behørig afstand af nedrykningspladserne, og med fredagens to point slipper træner Kennet Lange Rasmussen for store bekymringer.

- Værdien af sejren er utrolig, i forhold til at få afstand til bunden. Hvis vi havde tabt i dag, så ville det blive endnu sværere mod Hvidovre og Himmelev. Nu kan vi spille frit, jeg tror ikke på at Himmelev og Holbæk henter otte point, lyder det fra Jernløse-træneren.

Jernløse så med føringer på 8-4 og 10-5 ud til at have godt styr på opgøret, men gav alligevel slip. Det udnyttede Ringsted til at reducere til 15-14, inden Jacob Storm med to scoringer sørgede for tremålsføring i pausen.

I anden halvleg holdt Jernløse føringen på tre-fire mål og Ringsted fik kun lejlighedsvist reduceret afstanden til to mål.

- Stor ros til Nikolaj Clausen, hans vilje og gejst smitter af og han ramte sit niveau i dag. Mathias Pulkkinen og Sebastian Eriksen på bænken sad over og kan være med på andetholdet, så selv om vi var smalle, så vandt vi på bredden, mente Jernløse-træneren.

Nikolaj Clausen blev topscorer med 11 mål - et af dem sat ind på straffekast.